Kategorier

Inlägg

 • Medlemsinfo och årsmöte!
 • Gott nytt år!

  Vi lägger 2023 bakom oss och se fram emot ett nytt och spännande år!

  Vi behöver all hjälp vi kan få för att hålla byn levande, som vanligt siktar vi på att anordna Valborgs- och midsommarfirande men för att det ska bli av behöver vi Er hjälp. Det går att hjälpa till genom att kontakta oss på info@byastuga.se och berätta vad Ni kan hjälpa till med eller genom att stödja oss och bli medlem (vilket också ger 10% rabatt på hyra Byastugan).

  Vi håller tummarna för att vi åter igen ska kunna hålla byn levande och att bidra till ökad gemenskap!

  MVH Styrelsen

 • Tack till alla..

  Som medverkade på dörrkransbindningen den 26 november, det blev många fina kransar och en mysig eftermiddag tillsammans!

 • Dörrkransbindning 2023-11-26

  Vill du vara med och göra en helt egen dörrkrans till jul?

  Då är du välkommen att anmäla dig till ett av de två passen via knappen nedan!

  Vi kommer att ha två sittningar kl 13-15 samt 15-17, anmälningskostnad är 50 kr som swishas i samband med att ni anmäler er! Scanna swishbilden på anmälningssidan.

  Barn och ungdomar i vuxnas sällskap går gratis!

  Varje krans ni binder kostar 200 kr som swishas eller betalas kontant på plats (inte i förväg alltså), allt material ingår (30 cm kransstomme, granris, band, dekoration och ståltråd)

 • Hofterup Ålstorp lyser 2023-11-04

  På Alla Helgons afton skulle vi vilja arrangera ett ljusevenemang där vi tillsammans lyser upp byn med marschaller. Vi tänker oss att vi hjälps åt att lysa upp mörkret genom att ställa ut marschaller utanför den egna bostaden till minne av de som inte längre finns med oss.

  Dela din bild på Instagram – tagga @byastuganhofterup samt ange #HÅlyser
  Vinnaren utses den 5 november av representant från Föreningen Hofterups Byastuga. Tävlingen är inte skapad, sponsrad eller administrerad av Instagram.