Hofterups Ålstorps städdag FLYTTAD till 21/9!

Tyvärr har vi behövt flytta vår städdag men kommer hålla den den 21/9 istället, då är det Hela Sverige plockar skräp 2024! Se https://hsr.se/event/hofterups-staddag för info.

Ingen har väl undgått att lägga märke till allt skräp som ligger överallt i vår omgivning. För ett antal år sedan arrangerade vi en gemensam städdag som blev väldigt lyckad. Vi känner därför att föreningen Hofterups Byastuga ska ta upp detta till en återkommande aktivitet.

Söndagen den 21 september samlas vi därför i Byastugan kl 10.00. Vi delar ut sopsäckar och har ett antal ”skräpplockare” vi kan låna ut. 

Vi börjar med kaffe/te dryck och frallor innan vi ger oss ut. Återsamling i stugan klockan 17:30 där föreningen bjuder på grillad korv med bröd. Det ihopsamlade skräpet kan tas med och läggas i ett uppställt släp, som sedan körs till Sysav i Kävlinge. 

Vi vore tacksamma om ni kan meddela er medverkan, så att vi kan beräkna förtäring. Vi hoppas härmed att det ligger i allas intresse att vi får snyggt i vårt fina Hofterup/Ålstorp. 

Frågor? Ring 0708 358 905 

Givetvis är ni välkomna även om ni bara kan delta en del av dagen.